Fietsprogramma Go Velo

Fietst u regelmatig langs de N200 van of naar Amsterdam? Of wilt u vanwege de werkzaamheden overstappen van de auto naar de fiets? Dan kunt u gebruikmaken van ons fietsprogramma en de Go Velo-app.

Wilt u tijdens de werkzaamheden aan de N200 overstappen op de fiets? Of fietst u al? Als fietser kunt u gebruikmaken van ons fietsprogramma en de Go Velo-app.

De verkeersdrukte op de N200 kunt u omzeilen door te kiezen voor de fiets. U mijdt de files en komt ontspannen aan op het werk. Regelmatig fietsen maakt u bovendien gezonder en fitter. Is dit het moment dat u overstapt op de fiets?

Fietsroute langs de N200

Fietst u al regelmatig naar het werk bijvoorbeeld tussen Amsterdam en Halfweg of Haarlem? Dan zult u merken dat uw fietsroute langs de N200 wordt omgeleid tussen Halfweg en Amsterdam. Dat heeft te maken met de werkzaamheden aan de N200. De omleidingsroute ligt vlakbij, ver omfietsen is het dus niet. Om u te helpen de overstap naar de fiets te maken en te blijven fietsen, bieden wij u het fietsprogramma Go Velo aan.

Sparen voor elke kilometer

De Go Velo-app houdt uw gefietste kilometers bij en motiveert u om regelmatig met de fiets te gaan. Met uw gefietste kilometers spaart u punten waarmee u leuke dingen koopt in de app shop, meedingt in de Go Velo loterij of een donatie doet aan een (lokaal) goed doel. Deelname is gratis.

Aanmelden

U kunt zich nu aanmelden voor Go Velo via dit aanmeldformulier.