Bijgewerkt: woensdag 19 februari 2020

De werkzaamheden van het project De Nieuwe N200 schieten op. Om het werk af te maken, zijn er in 2020 nog afsluitingen van de N200 nodig. We vullen bijvoorbeeld de oude drinkwatertransportleidingen onder de N200 met schuimbeton en brengen het definitieve asfalt aan op de weg. We doen dit zo veel mogelijk ’s nachts en in het weekend, omdat er dan minder verkeer op de weg is.

In dit bericht staat het actuele overzicht van afsluitingen. We werken dit overzicht regelmatig bij. Ook onvoorziene wijzigen in de planning verwerken we hier.

 

Weekend 28 februari - 2 maart N200 richting Amsterdam dicht tussen Oranje Nassaustraat en Australiëhavenweg; zondag ook dicht richting Halfweg

 • Wanneer: van vrijdagavond 28 februari 21.30 uur tot maandagochtend 2 maart 05.00 uur.
 • Wat: de N200 is dit weekend richting Amsterdam dicht tussen de Oranje Nassaustraat in Halfweg en de Australiëhavenweg in Amsterdam. Van zondag 1 maart 05.00 uur tot maandag 2 maart 05.00 uur is de N200 ook richting Halfweg dicht. 
 • Omleiding: via de A9 en A5. Bus 80 rijdt tijdens de afsluiting via een omleiding. 
 • Als deze werkzaamheden door weersomstandigheden niet door kunnen gaan, gebruiken we het weekend van 13-16 maart als reserveweekend.

Vanaf donderdagavond 5 maart N200 lang weekend dicht ter hoogte van kruising Seineweg-Burgemeester de Vlugtlaan

 • Wanneer: van donderdagavond 5 maart 20.00 uur tot maandag 9 maart 05.00 uur.
 • Wat: de N200 is volledig afgesloten bij de kruising met de Seineweg en Burgemeester de Vlugtlaan. Dat betekent dat de N200 voor doorgaand verkeer dicht is tussen de Australiëhavenweg en de Radarweg. Ook zijn de aansluitingen van de Seineweg en de Burgemeester de Vlugtlaan op de N200 dicht. Fietsers en voetgangers kunnen de N200 niet oversteken bij deze kruising.
 • Omleiding: voor doorgaand autoverkeer via de A9 en A5. Lokaal autoverkeer wordt omgeleid via de Basisweg. Fietsers en voetgangers kunnen de N200 oversteken bij de Australiëhavenweg of de Radarweg. Van donderdag- tot vrijdagavond kan de bus de werkzaamheden passeren. In het weekend rijdt de bus via een omleiding.
 • Als deze werkzaamheden door weersomstandigheden niet door kunnen gaan, gebruiken we het weekend van 13-16 maart als reserveweekend.

Let op! We verwachten op vrijdag 6 maart forse verkeershinder in de omgeving van de N200. Ga goed voorbereid op weg en mijd de spits waar mogelijk.

Weekend 20 - 23 maart N200 in beide richtingen dicht tussen Oranje Nassaustraat en Seineweg

 • Wanneer: van vrijdagavond 20 maart 20.00 uur (21.30 uur richting Amsterdam) tot maandagochtend 23 maart 05.00 uur.
 • Wat: de N200 is in beide richtingen dicht tussen de Oranje Nassaustraat en de Seineweg. Ook de tussenliggende aansluitingen (Osdorperweg, Australiëhavenweg en Willem Schermerhornstraat) zijn afgesloten. 
 • Omleiding: voor doorgaand autoverkeer via de A9 en A5, lokaal verkeer wordt omgeleid via de Seineweg/Burgemeester de Vlugtlaan. Het fietspad langs de N200 is gewoon open, alleen de N200 oversteken bij de Australiëhavenweg is niet mogelijk. Bus 80 rijdt tijdens de afsluiting via een omleiding. 
 • Als deze werkzaamheden door weersomstandigheden niet door kunnen gaan, gebruiken we het weekend van 27-30 maart als reserveweekend.

Ook na maart staan er afsluitingen gepland. De precieze data en omleidingen hiervoor volgen binnenkort. Houd deze pagina in de gaten voor actuele informatie.

Ga goed voorbereid op weg

Check voor vertrek www.denieuwen200.nl en/of gebruik routeplanners van Google Maps, Waze en Flitsmeister voor de handigste route. De afsluiting en omleiding wordt ook aangegeven met gele borden langs de weg. Houd deze pagina en onze Facebookpagina in de gaten voor actueel nieuws over afsluitingen.