Volg de omleiding via Seineweg/Basisweg of rijd via omliggend hoofdwegennet

Van vrijdagavond 23 augustus tot maandagochtend 26 augustus is de N200 afgesloten voor verkeer vanuit Halfweg/Haarlem richting Amsterdam tussen de Radarweg en de oprit naar de A10. De oprit naar de A10 is afgesloten voor verkeer vanuit Haarlem én Amsterdam.

Autoverkeer wordt omgeleid via de Seineweg en Basisweg (S102).

Ga goed voorbereid op weg

Check voor vertrek www.denieuwen200.nl en/of gebruik routeplanners van Google Maps, Waze en Flitsmeister. Afsluitingen en omleidingen worden ook altijd aangegeven met gele borden langs de weg.

Rood: N200 afgesloten tussen Radarweg en oprit A10, ook is de oprit naar de A10 vanuit beide richtingen dicht.
Blauw: omleiding via de Seineweg en Basisweg (S102)

Waarom is deze afsluiting nodig?

De afgelopen maanden is de nieuwe drinkwatertransportleiding aan de zuidzijde van de N200 onder het fietspad aangelegd, getest en aangesloten. Onder de rijbaan van de N200 liggen de oude drinkwatertransportleidingen die niet meer in gebruik zijn. Ze blijven op hun plek liggen, maar moeten voor de veiligheid en stevigheid van de weg en de dijk worden volgestort met schuimbeton. Om daar veilig bij te kunnen, is het noodzakelijk een deel van de N200 een weekend af te sluiten.

De N200 is het weekend van 23-26 augustus dicht tussen de Radarweg en oprit A10. De oprit is ook dicht.

Let op: tram 19 rijdt dit weekend een aangepaste route

In ditzelfde weekend legt ééN200 bij de kruising Admiraal de Ruijterweg/Molenwerf aan de noordzijde van de Haarlemmerweg een nieuwe drinkwatertransportleiding onder de trambaan aan. Tramlijn 19 kan dit weekend geen gebruikmaken van de kruising N200 - Admiraal de Ruijterweg/Molenwerf en rijdt van zaterdagavond 24 augustus tot maandagochtend 26 augustus een aangepaste route. De tram doet onder andere station Sloterdijk niet aan. Meer informatie over deze routeaanpassing vindt u op reisinfo.gvb.nl/lijnen/19.

Tram 19 rijdt van zaterdagavond 24 augustus tot maandagochtend 26 augustus een aangepaste route.